Vi utökar vår maskinpark!

Från den 10 april finns Brokk 60 och Brokk 110 hos oss. Två starka och smarta rivningsrobotar som båda är utrustade med hammare, skopa och betongsax.

Brokk 60

Brokk 60 är världens minsta rivningsmaskin, men den är nästan tio gånger mer effektiv än handhållen utrustning. Behöver du en kraftfull maskin för utrymmen där du egentligen inte kommer åt med rivningsmaskiner? Då är Brokk 60 rätt robot.

Brook rivningsmaskin

Brokk 110

Brokk 110 passar för de allra flesta utrymmen. Maskinen är lika effektivt och kompakt, men mycket starkare än sina föregångare. Om du behöver en väldigt modern rivningsrobot för tuffa affärs-, bostads- eller industrimiljöer är Brokk 110 en perfekt lösning.

Gul rivningsmaskin Brook 60

Vill du testa, hyra eller bara veta mer? Slå en signal eller besök någon av våra två depåer. Du är alltid välkommen in!