Ring oss 08-669 02 35

Om PSB maskin

Vi skräddarsyr och gör maskinuthyrning enklare

PSB Maskin är ett lite mindre företag med lite fler möjligheter. Vi har lång erfarenhet, hjälper dig hela vägen från behovsanalys till installation och arbetar utifrån dina behov. Det som funkar för dig funkar för oss.

PSB Maskin

Vi har ett brett utbud av byggmaskiner, saneringsmaskiner, tillhörande verktyg och mycket mer från stora märken och ledande leverantörer. Vi provar nytt, ser till att hålla oss i framkant och gör årligen stora investeringar i vår maskinpark och våra verkstäder. Och med nästan 50 år i branschen tycker vi att det är okej att kalla oss för specialister.

Från Duvbo och ut i världen

Vi tog vårt första spadtag och hyrde ut vår första maskin i mitten på 1970-talet från ett garage i Duvbo strax utanför Stockholm. Idag hyr vi ut maskiner i hela Stockholm och till stora delar av Sverige. Vi har också maskiner uthyrda på några platser ute i världen. Vi har två depåer innanför Stockholms tullar, en på Södermalm och en i Birkastan, med en modern maskinpark och verkstäder för service och reparation av maskiner från nästan alla märken.

Modern maskinpark och uppdaterad kunskap

På PSB Maskin har vi bred kompetens, lång erfarenhet och gedigen utbildning inom det vi gör. Men vi vet också att kunskap är något levande och att det händer mycket nytt inom vår bransch. Maskiner utvecklas och teknik blir allt mer avancerad. Förutom att kontinuerligt göra stora investeringar i vår utrustning, ser vi därför till att alltid hålla oss uppdaterade kring det senaste om våra maskiner.

För en enklare arbetsdag

Att vi är lite mindre än de största aktörerna gör att vi kan vara mer flexibla i vår uthyrning, reparation och service. Vi erbjuder inga fasta grundpaket, istället skräddarsyr vi våra lösningar utifrån dig som kund. Vi är lyhörda inför vad du behöver och utgår alltid från dina behov – i vår maskinuthyrning och i våra verkstäder.

Kontakta oss

Slå en signal eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Ring oss på

08-669 02 35